Provlyssna
Æret være mine døtre - Lene Wold

Æret være mine døtre

Æret være mine døtre

4,17 373 5 Författare: Lene Wold Uppläsare: Iben Haaest
Ljudbok.
E-bok.
De sidste tre år har den norske journalist Lene Wold tilbragt meget tid i Jordan sammen med en far, som har dræbt både sin mor og en af sine to døtre for at genoprette familiens ære.

Wold har snakket med den anden overlevende datter, som sad flere år i fængsel efter drabsforsøget for at beskytte hende mod sin egen familie. Forfatteren har besøgt fængsler og moskeer, gennemsøgt avis- og retsarkiver og opsøgt imamer, landsbyledere og drabsmænd. Ved hjælp af et unikt kildemateriale belyser hun en hidtil ukendt side ved æresdrab. Vi får historien fra gerningspersonens perspektiv, og Wold viser at æresdrab ikke handler om islam, men om traditioner og kulturelle regler, som kan udfordres og forandres.

Æret være mine døtre er en rystende dokumentarisk fortælling om hvad der får en far til sætte fællesskabets værdier før sine børns liv. Det er en unik og hjerteskærende historie, som ikke vil lade læseren uberørt.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare: Søren Markers

Mer info om ljudboken:

Förlag: People's
Utgiven: 2018-03-08
Längd: 6T 3min
ISBN: 9788772003139

Mer info om e-boken:

Förlag: People's
Utgiven: 2018-03-08
ISBN: 9788772004730
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis