Provlyssna
Määmatka ja muita sinkkuelämän ihmeitä - Henriikka Rönkkönen

Määmatka ja muita sinkkuelämän ihmeitä

Määmatka ja muita sinkkuelämän ihmeitä

3,86 1162 5 Författare: Henriikka Rönkkönen Inläsare: Krista Putkonen-Örn
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Matkakertomus rohkealta reissulta sinkun sisäiseen maailmaan - ilman filttereitä.

Kun sinkkuaikaa on takana jo vuosikymmen, sormi on Tinderin hakkaamisesta rakoilla ja sauvan paristot väsähtäneet, sitkeä rakkauden etsijä päättää palkita itsensä ihanalla lemmenlomalla. Matkakohde on houkutteleva mutta hieman arvaamaton: nyt lähdetään tutustumaan villiintyneen sinkun sisäiseen aarniometsään.
Määmatkaopas Henriikka Rönkkönen tarjoaa matkustajille viihdykkeeksi visaisia arvoituksia. Mitä tehdä, kun treffionnenpyörässä osuukin rosvosektoriin? Mitkä taikasanat toimivat, jos haluaa lopettaa tapailun? Miten pitää toimia, jos saa diagnoosin masturbaatiosta? Näihin kysymyksiin Määmatka ei lupaa vastauksia mutta räväyttää lukijan iloksi sinkkuelämän sanallisen selfien - ilman filttereitä.

Suomen tunnetuin sinkku, sometähti ja -suosikkikirjailija Henriikka Rönkkönen (s. 1984) on kohonnut myyntilistojen kuningattareksi kirjoillaan Mielikuvituspoikaystävä ja Bikinirajatapaus.
Språk: Finska Kategori: Romaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Atena
Utgiven: 2020-06-03
Längd: 4T 41min
ISBN: 9789523006843

Mer info om e-boken:

Förlag: Atena
Utgiven: 2020-06-03
ISBN: 9789523006836
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis