Provlyssna
Elsker ­- elsker ikke - Hans-Eric Hellberg

Elsker ­- elsker ikke

Elsker ­- elsker ikke

0 0 5 Författare: Hans-Eric Hellberg Inläsare: Torben Sekov
Ljudbok.
Katarina bor i det samme kollektiv som Jonnie, og hun kan ret godt lide ham. Desværre finder hun først ud af, hvor meget hun rent faktisk kan lide ham, da jalousien begynder at vise sit grimme ansigt og gnave i Katarinas mave. For at løse sit problem begynder Katarina nu at gøre alt for at gøre Jonnie mindst lige så jaloux, som hun selv er.

Serie om teenagedrengen Jonnie, der opdager, hvor spændende piger i virkeligheden kan være, selvom det ikke altid fører noget godt med sig.

"Kys og kram" er en serie om kærlighed, forelskelse, familie og venskaber.

Den svenske forfatter Hans-Eric Hellberg (f. 1927) har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger. Da han var barn, blev han træt af altid at læse børnebøger om helte, der finder skjulte skatte og besejrer fjender, og han besluttede sig for selv at skrive de bøger, han havde haft lyst til at læse, da han var barn. Hans-Eric Hellbergs bøger handler ofte om halvstore børn og om det svære sted, de befinder sig, mellem at være barn og voksen, og de tanker og følelser, børn gennemgår, mens de vokser op.
Språk: Danska Kategori: Unga vuxna Översättare: Karen Lis Wissum

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-05-18
Längd: 5T 4min
ISBN: 9788726087536
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis