Provlyssna
Historiens værste epidemier - Alt Om Historie

Historiens værste epidemier

Historiens værste epidemier

4.0 6 5 Författare: Alt Om Historie Inläsare: Peter Milling
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
I USA begynder pludselig soldater at bløde fra munden og ørerne. Året er 1918, og den mystiske sygdom spreder sig med lynets hastighed, og et par uger senere er hele tre kontinenter påvirkede. Det følgende dør halvtreds millioner mennesker døde. Sygdommen, der kaldes den spanske syge, fordi spanske aviser er de første til at skrive om den, er forårsaget af en virus. Nyere undersøgelser viser, at den spanske syge var en fugleinfluenza, der muterede, så den kunne inficere mennesker. De mest farlige sygdomme i verdenshistorien er ofte sprunget fra dyr til mennesker. Her kan du læse om de mest dødbringende, verdensomspændende epidemier.

"Alt om historie" tager dig med på en halsbrækkende rejse til svundne tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Tag med os tilbage i tiden - tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingenes angreb og tilbedelse af egypterne. "Alt om historie" er for dem, der vil vide mere om spændende og dramatiske historiske begivenheder.
Språk: Danska Kategori: Historia Serie: Alt om Historie: 32 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-05-21
Längd: 3T 43M
ISBN: 9788726545630

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-06-03
ISBN: 9788726562354
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis