Provlyssna
Helte og skurke - Alt Om Historie

Helte og skurke

Helte og skurke

4.56 9 5 Författare: Alt Om Historie Inläsare: Morten Rønnelund
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Da Europa bliver kørt over af Hitlers buldrende krigsmaskine, har Churchill som eneste statsleder mod til at sætte sig op imod Føreren. Jernviljen hos den britiske premierminister gør ham til et forbillede i England og over hele kontinentet. I Tyskland bliver Albert Speer i februar 1942 rustningsminister og tager straks fat på at sikre fabrikkerne en stabil forsyning af krigsfanger – som SS ved samme lejlighed slipper for selv at tage livet af. Churchill var en vaskeægte helt, og Speer en led skurk – eller var de? Churchill havde racistiske synspunkter, mens Albert Speer trodsede Hitler og med risiko for eget liv reddede Tysklands infrastruktur. Del 19 af EN VERDEN I KRIG går tæt på krigens største personligheder.

Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.
Språk: Danska Kategori: Historia Serie: Alt om Historie: 19 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-05-21
Längd: 2T 44M
ISBN: 9788726381115

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-06-03
ISBN: 9788726380743
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis