Provlyssna
Vand til vin - Katedralen og budskabet om livsglæden - Ann Bjerre

Vand til vin - Katedralen og budskabet om livsglæden

Vand til vin - Katedralen og budskabet om livsglæden

0.0 0 5 Författare: Ann Bjerre Inläsare: Louise Davidsen
Finns som ljudbok.
Rejs i "Vand til vin – Katedralen og budskabet om livsglæden" med en af Danmarks mest erfarne pilgrimsrejsende og pilgrimsledere Ann Bjerre til den franske by Chartres, hvor du møder hende og seks andre vise kvinder, der i løbet af en uges retræte oplever, hvordan byens verdensberømte katedral – og jorden den er bygget på – åbner sig for dem og afslører sine mysterier og hemmeligheder.

Hemmeligheder, der leder helt tilbage til kelterne, kristne mystikere og andre, der gennem tiderne har følt sig draget af Chartres. En pilgrimsfærd fra de førkristne rødder over Den Sorte Madonna, glasmosaikkerne og Labyrinten til den vigtigste rejse af dem alle sammen: Rejsen ind i de syv kvinders egen sjæl, ind til livsgnisten og livsglæden. En spirituel rejse, hvor Ann Bjerre får indsigt i sig selv og sit eget liv.

Ann Bjerre (f. 1960) er uddannet cand.interpret. i fransk og korrespondent i italiensk. Hun har i en årrække arbejdet som foredragsholder, kursusleder, karriererådgiver og coach. Ann Bjerre er i dag forfatter og personlig rådgiver samt arrangør af spirituelle vandringer, rejser og retræter i ind- og udland.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-05-21
Längd: 7T 33M
ISBN: 9788726515275
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis