Provlyssna
Den trofaste hustru - Sigrid Undset

Den trofaste hustru

Den trofaste hustru

3,07 15 5 Författare: Sigrid Undset Inläsare: Jette Mechlenburg
Ljudbok.
E-bok.
Nathalie og Sigurd har levet mange år i et åbent, men lykkeligt ægteskab. Børn har de ikke savnet, for kærligheden til hinanden og de mennesker, de har mødt på livets vej, har fyldt nok. Da Sigurd en dag fortæller Nathalie, at han venter barn med en meget ung kvinde, bryder Nathalies verden sammen, og pludselig må hun spørge sig selv, om Sigurd måske i virkeligheden havde ønsket sig et mere traditionelt ægteskab. Hun søger trøst hos en barndomsven, som imidlertid har sine egne håb og forventninger om, hvad forholdet til Nathalie skal bringe ham.

"I bogens tre hovedskikkelser har hun samlet, hvad hun vil have sagt om kærlighed, ægteskab og moral... tilmed er der over eller bag bogen en poesiens tone, et skær, en lysning, en lønlig hymne til de livsværdier, som har givet hendes egen skæbne indhold og fundament." – Jørgen Bukdahl

Sigrid Undset (1882-1949) blev født i Kalundborg og opvoksede i Norge. Hun skrev en lang række populære og anmelderroste romaner og modtog nobelprisen i litteratur i 1928.
Språk: Danska Kategori: Klassiker Översättare: Peder Hesselaa

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-05-27
Längd: 12T 27min
ISBN: 9788726432145

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-07-01
ISBN: 9788726432053
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis