Provlyssna
Den blege rytter - de store epidemier der formede Europa 1300-1700 - Klaus Larsen

Den blege rytter - de store epidemier der formede Europa 1300-1700

Den blege rytter - de store epidemier der formede Europa 1300-1700

4,21 243 5 Författare: Klaus Larsen Inläsare: Dan Schlosser
Ljudbok.
EN EFTERÅRSDAG 1349. I Jammerbugten på den jyske vestkyst ligger et strandet skib og hugger i brændingen. Besætningen er død, men en uhyggelig passager er klar til at gå i land: Pesten – klar til at galoppere hen over de værgeløse menneskemasser.

Den Sorte Død får den gamle verden til at krakelere. En tredjedel af alle mennesker dør, og i de næste 350 år hjemsøger forskellige epidemier kontinentet. Hverken bøn, urter eller lægekunst hjælper, så der er frit slag for vilde teorier. Det er Guds straf! Det er jøderne! Stjernerne og planeterne! Nej, det er hekse-kunst – eller giftige dunster fra jorden!

Den blege rytter fortæller om et Europa i opløsning. Men de store epidemier skaber også nybrud. De sætter skub i den teknologiske udvikling, udløser sociale omvæltninger og baner vej for renæssancen, reformationen og det moderne samfund, vi nu lever i.
Språk: Danska Kategori: Historia Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside
Utgiven: 2020-06-04
Längd: 8T 2min
ISBN: 9789152120224
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis