Provlyssna
Syntipukki - Sofie Sarenbrant

Syntipukki

Syntipukki

3,91 247 5 Författare: Sofie Sarenbrant Inläsare: Satu Paavola
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Kuinka hyvin oikeastaan tunnet oman lapsesi?

Valheista ja kostosta kertova Syntipukki on uusi, itsenäinen osa lukijoita vanginneessa Emma Sköld -dekkarisarjassa.

Rauhallisella Bromman asuinalueella Tukholman kupeessa riehuu murtovarkauksien aalto. Kun varkaudet raaistuvat ja teini-ikäinen poika kuolee, rikospoliisi Emma Sköld saa jutun hoidettavakseen. Tapaus vaikuttaa asuntomurrolta, joka meni pahimmalla mahdollisimmalla tavalla pieleen.

Epäilyt kohdistuvat perheen siivoojaan, joka löysi uhrin. Asiaa ei auta, että siivooja ei ole Ruotsista kotoisin: Bromman alueen nettifoorumi täyttyy pian vihaviesteistä häntä ja kaikkia ulkomaisia työntekijöitä kohtaan. Kun uusia uhreja alkaa tulla, Emman metodit käyvät yhä kyseenalaisemmiksi, ja vaarassa on nyt entistä enemmän ihmisiä.

Sofie Sarenbrant (s. 1978) halusi tehdä selvän eron sankarittarensa ja muiden ruotsalaisista jännäreistä tuttujen elämäänsä väsyneiden poliisien välille. Syntyi Emma Sköld, nuori ja kunnianhimoinen naispoliisi. Emma Sköld -sarjasta tulikin heti valtava hitti. Aiemmin sarjassa ovat suomeksi ilmestyneet Avoimet ovet, Osasto 73 ja Kerjäläinen.
Språk: Finska Kategori: Spänningsromaner Serie: Emma Sköld: 5 Originaltitel: Syndabocken Översättare: Helene Bützow

Mer info om ljudboken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2020-06-16
Längd: 9T 9M
ISBN: 9789510448472

Mer info om e-boken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2020-06-16
ISBN: 9789510448489
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis