Provlyssna
Bombemål Shellhuset - Christian Aagaard

Bombemål Shellhuset

Bombemål Shellhuset

4,06 34 5 Författare: Christian Aagaard Uppläsare: Jesper Bøllehuus
Ljudbok.
E-bok.
"Bombemål Shellhuset" er en bevægende fortælling om en af de mest skelsættende dage under Danmarks besættelse. Bogen fortæller om triumfen den 21. marts 1945, da Royal Air Force-bombefly i en dristig nålestiksoperation tilintetgjorde Gestapos danske hovedkvarter i Shellhuset midt i København ved højlys dag. Og om tragedien samme dag, hvor en kæde af ulyksalige omstændigheder førte til fejlbombningen af en katolsk pigeskole på Frederiksberg og udraderingen af et helt beboelseskvarter.
Historiker Christian Aagaard fortæller minut for minut om de dramatiske hændelser og bringer læseren tæt på de voldsomme begivenheder kort før Anden Verdenskrigs afslutning.

Christian Aagaard (f. 1984) er cand.mag. i historie fra Københavns Universitet med speciale i besættelseshistorie. Han har især beskæftiget sig med danskere i tysk krigstjeneste og den tyske rekrutteringsindsats i Danmark til Waffen-SS. Siden 2012 museumsinspektør på Museum Amager, med særligt fokus på historien om de danske jøders flugt til Sverige i 1943 og Københavns Befæstning under Første Verdenskrig.
Språk: Danska Kategori: Historia Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-06-04
Längd: 3T 56min
ISBN: 9788726528961

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-03-16
ISBN: 9788711983867
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis