Provlyssna
Pyromanen - 3. sæson - Hævnen - Inger Wolf

Pyromanen - 3. sæson - Hævnen

Pyromanen - 3. sæson - Hævnen

4,28 870 5 Författare: Inger Wolf Inläsare: Mathilde Eusebius
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
UHYGGELIG, BRUTAL KRIMI: I Lycksele, Sverige, bryder en ukendt gerningsmand en nat ind i et hus. Han slår et forældrepar til tre børn ihjel. Det yngste barn, en pige på ti, er væk, da politiet når frem til huset. Da de undersøger gerningsstedet, finder de en elefanthue, som peger tilbage på en 30 år gammel bortførelsessag. Dengang fandt man aldrig ”Hættemanden”, men pigen dukkede pludselig op i en skov. På grund af flere fælles træk vil politiet gerne afhøre Klara Larsson, der var bortført 1988-1989.

Til deres overraskelse finder politiet i Lycksele ud af, at hun nu bor i Danmark og arbejder hos Østjyllands politi. Hun er en af Danmarks dygtigste brandeksperter! Den nu danske Klara Larsen føler det ikke nødvendigt at dele sin fortid med nogen. Slet ikke sin politikollega Sebastian, som hun nu er kæreste med. Og Klara har stadig ikke lyst til hverken at vende tilbage til Sverige eller til at kaste klarhed over sagens detaljer. Men i håb om at hun kan redde pigen, tager Klara med Sebastian tilbage til sin svenske barndomsby. Ingen af dem kan i deres mørkeste fantasi forestille sig, hvad der venter dem.

HÆVNEN er 3. sæson i Inger Wolfs barske spændingsserie Pyromanen.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Pyromanen: 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2020-06-22
Längd: 9T 13M
ISBN: 9789179256913

Mer info om e-boken:

Förlag: Storytel Original
Utgiven: 2020-06-22
ISBN: 9789179676155
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis