Provlyssna
Rakkautta pilvien yläpuolella - Barbara Cartland

Rakkautta pilvien yläpuolella

Rakkautta pilvien yläpuolella

5 1 5 Författare: Barbara Cartland Inläsare: Mona Kortelampi
Finns som ljudbok.
Nuori ja oppinut nainen Chandra lähtee juuri edesmenneen isänsä sijasta Nepaliin tutkimusretkelle. Chandran isän alunperin sinne kutsunut lordi Damon Frome ei ole tästä innoissaan, sillä hän ei pidä naisista laisinkaan. Hän suorastaan inhoaa vastakkaista sukupuolta. Kutsu on kuitenkin kutsu, eikä hänellä ole syytä vetää kutsuaan takaisin Chandran ilmaantuessa paikalle.

Tutkimusretki kuitenkin osoittautuu hedelmälliseksi, eikä vain akateemiselta kannalta. Kaksikko löytää jotain vieläkin arvokkaampaa kuin arkeologisia aarteita: toisensa.

Barbara Cartland (1901–2000) on vuosisadan tuotteliaimpia kirjailijoita. Cartlandin tuotantoon kuuluu yli 650 romanttista teosta. Hänen kirjojaan on käännetty 38 eri kielelle ja niitä on myyty yli miljardi kappaletta. Barbara Cartland on epäilemättä yksi maailman suurimmista rakkausromaanien tekijöistä.
Språk: Finska Kategori: Romance Serie: Barbara Cartlandin Ikuinen Kokoelma: 24 Översättare: Sari Luhtanen

Mer info om ljudboken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2020-06-30
Längd: 5T 35M
ISBN: 9788726544190
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis