Provlyssna
Kepler62 Uusi maailma: Luola - Bjørn Sortland

Kepler62 Uusi maailma: Luola

Kepler62 Uusi maailma: Luola

4,53 70 5 Författare: Bjørn Sortland Uppläsare: Antti L.J. Pääkkönen
Ljudbok.
E-bok.
Luola vie Kepler62-lukijat seikkailuun maan alle!

Bjørn Sortlandin, Timo Parvelan ja Pasi Pitkäsen huippusuosittu, kansainvälinen kirjasarja Kepler62 kuvaa tuntemattomalle planeetalle asettuneiden uudisraivaajalasten elämää. Uusi maailma on sarjan toinen tuotantokausi, jossa ovat ilmestyneet: Kaksi heimoa, Saari ja Kuiskaajien kaupunki.

Elämä Kepler 62 e -planeetalla ei ole turvallista ennen kuin lapset ovat selvittäneet asetehtailija Vallvikin kohtalon ja estäneet hänen pelottavat suunnitelmansa. Tehtävä lankeaa Marielle, joka tietää isänsä majailevan tulivuoren alle muodostuneessa pohjattomassa luolastossa. Marie laskeutuu yksin pimeyden sydämeen ja kohtaa maan alla lukuisia vaaroja. Samalla hän tekee matkaa sisimpäänsä: Mariella on ollut isän lisäksi myös äiti, ja hän alkaa muistaa lapsuudestaan onnellisiakin hetkiä. Voittaako hyvä sittenkin pahan?

Norjalainen Bjørn Sortland kirjoittaa Kepler62-sarjan toista tuotantokautta vuorotellen Timo Parvelan kanssa, ja planeetalle syntyneistä kahdesta heimosta kertovat tarinalinjat etenevät itsenäisesti. Pasi Pitkäsen kosmisen taidokas kuvitus viimeistelee houkuttavat avaruusseikkailut.
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: KEPLER62: 10 Originaltitel: Kepler62: Grotten Översättare: Outi Menna

Mer info om ljudboken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2020-07-27
Längd: 1T 52min
ISBN: 9789510449776

Mer info om e-boken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2020-07-27
ISBN: 9789510449752
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis