Provlyssna
Himlens helte - Danielle Steel

Himlens helte

Himlens helte

4,01 134 5 Författare: Danielle Steel Uppläsare: Louise Davidsen
Ljudbok.
E-bok.
En mystisk og ildevarslende besked på et postkort bliver fundet i JFK-lufthavnen i New York, og alle alarmklokker ringer. Men det skal vise sig næsten umuligt at finde afsenderen. Er det en tilfældighed, at Golden Gate-broen er afbildet på postkortet?

Myndighederne får kontakt til fly A321, som er på vej til San Francisco med en broget skare af passagerer og besætning, og det står snart klart, at denne flyvning er i stor fare. For at forhindre katastrofen må alle, i luften og på jorden, arbejde sammen for at afværge, at menneskeliv går tabt.

I "Himlens helte" kombineres intens action med de uventede og store følelser, der opstår, når tilsyneladende helt forskellige mennesker i en højdramatisk krisesituation sammen må træffe afgørende og livsændrende valg.

Danielle Steel (f. 1947) er en af USA’s allerstørste forfattere. Hendes bøger er trykt i mere end 600 millioner eksemplarer og udkommer på 28 sprog. Hun bor i både Californien og Paris.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Dorte Andersson

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-07-01
Längd: 7T 6min
ISBN: 9788726571004

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-07-01
ISBN: 9788711987797
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis