Provlyssna
Hyvän historia - Ihmiskunta uudessa valossa - Rutger Bregman

Hyvän historia - Ihmiskunta uudessa valossa

Hyvän historia - Ihmiskunta uudessa valossa

4,44 754 5 Författare: Rutger Bregman Uppläsare: Mikko Toiviainen
Ljudbok.
E-bok.
Hyvä. Parempi. Ihminen.

Ihminen on luonnostaan itsekäs ja ihmiskunta tavoittelee vain omaa etuaan. Tätä ajatusta toistavat niin historioitsijat, psykologit ja filosofit kuin iltapäivälehdet ja poliitikotkin. Mutta pitääkö se paikkansa?

Ylistetyssä teoksessaan Hyvän historia Rutger Bregman kääntää ajatuksen ihmisen pahuudesta ylösalaisin. Mitä jos luonnonvalinta ei suosinutkaan ilkeintä ja kovinta pyrkyriä vaan ystävällisintä ja huomaavaisinta tyyppiä? Kirja kyseenalaistaa ihmiskunnan itsekkyyttä toistelevat kauhutarinat Pääsiäissaaren murhenäytelmästä Milgramin sähköiskukokeeseen sekä kertoo, mitä tapahtui, kun kuusi koulupoikaa oikeasti haaksirikkoutui autiolle saarelle niin kuin klassikkokirjassa Kärpästen herra.
Vakuuttava teos murskaa myytit ihmisen pahuudesta yksi kerrallaan ja tarjoaa tilalle myönteistä ihmiskuvaa. Nyt on toisenlaisen tarinan aika.

Rutger Bregman on alankomaalainen historioitsija, joka on valloittanut maailman menestyskirjallaan Ilmaista rahaa kaikille.
Språk: Finska Kategori: Historia Originaltitel: De meeste mensen deugen Översättare: Mari Janatuinen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Atena
Utgiven: 2020-08-11
Längd: 15T 26min
ISBN: 9789523007260

Mer info om e-boken:

Förlag: Atena
Utgiven: 2020-08-11
ISBN: 9789523007000
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis