Provlyssna
Den Store Efterfølger - Anna Fifield

Den Store Efterfølger

Den Store Efterfølger

4,01 291 5 Författare: Anna Fifield Uppläsare: Janek Lesniak
Ljudbok.
E-bok.
Et fængslende portræt af det mærkeligste og mest totalitære politiske styre i verden – et styre, som er isoleret og alligevel internationalt relevant, som er ruineret og dog i besiddelse af atomvåben. Det er samtidig en ’bag kulissen’-historie om en af verdens mest lunefulde tyranner, Kim Jong Un.

Siden sin fødsel i 1984 har Kim Jong Un været omgærdet af myter og propaganda – fra de helt skøre historier om, at han kunne køre bil i en alder af tre, til de forfærdende og blodige historier om familiemedlemmer, der forsvandt på hans forlangende. Det er de færreste, der troede på, at den unge, usunde og ukendte basketball-fanatiker kunne holde sammen på det bizarre og farlige land, der burde være faldet sammen for længe siden, men Kim Jong Un har ikke bare overlevet, han har stortrivedes, bl.a. med hjælp fra Donald Trump og hans diplomatiske anerkendelse.

Anna Fifield rekonstruerer Kim Jong Uns fortid og nutid på baggrund af samtaler med kilder helt tæt på ham.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare: Søren Vinterberg

Mer info om ljudboken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2020-08-27
Längd: 12T 7min
ISBN: 9788712063629

Mer info om e-boken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2020-08-27
ISBN: 9788712061199
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis