Provlyssna
Churchill - Jan Hedegaard

Churchill

Churchill

4,45 11 5 Författare: Jan Hedegaard Uppläsare: Anders Bisgaard
Ljudbok.
Winston Churchill var en af 1900-tallets allerstørste skikkelser. Iført nålestribet jakke, knappet vest og håndbundet butterfly første han uforfærdet sit land i krig mod Hitler og al hans hæslige vanvid. Han var statsmand og showman, levemand og drukmås, kriger og kunstner – et renæssancemenneske med mod, overskud og vid, som også havde sine mørke øjeblikke.
Winston Spencer Churchill (1874-1965) blev født i overdådighed på Blenheim Palace. Hans enestående liv omfattede en militær karriere, der varede 25 år, en politisk karriere, der varede 60 år, og en forfattervirksomhed, der strakte sig endnu længere.
Jan Hedegaard fortæller historien om drengen, der blev formet af det brutale, britiske kostskolesystem. Om soldaten med personlige erfaringer fra fem krige allerede inden Anden Verdenskrigs udbrud. Om forfatteren og billedkunstneren med romantiske, victorianske idealer. Om politikeren, der kendte alle kroge af det politiske spil, og som overførte sin veloplagte ukuelighed til den engelske befolkning med taler, der skulle gå over i historien.

Jan Hedegaard (f. 1956) er journalist og forfatter med 35 års erfaring fra dagbladsbranchen, Jyllands-Posten og Berlingske. Han har i årevis haft en privat interesse for Winston Churchill og har tidligere udgivet "Churchill-citater – Ordrigt, åndrigt og nedrigt" (2015) samt "En lille bog om Churchill – Kriger, kunstner, statsmand" (2017).
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-09-23
Längd: 6T 54min
ISBN: 9788726671339
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis