Nye julehistorier. Fortællinger for ungdommen - Fanny Tuxen

Nye julehistorier. Fortællinger for ungdommen

Nye julehistorier. Fortællinger for ungdommen

5 1 5 Författare: Fanny Tuxen
E-bok.
Christen husker tydeligt, hvor dejligt det var at holde jul sammen med sin mor og far, da de endnu var i live. I år ville han mere end nogensinde ønske, at de havde taget ham med sig op i himlen.
Som barn af sognet må han nu tage til takke med at arbejde hårdt på en gård for en mand, der kun giver ussel æde og skældud som tak. Men én ting er ikke at give Christen mad nok. Da den lille dreng hører, at gårdmanden ikke engang har tænkt sig at give husnissen en skål grød juleaften, frygter han, at den lumske nisse vil straffe alle på gården.
Kan han mon selv snige sig til at give nissen en skål grød, og vil han mon blive belønnet for det?

Fanny Tuxen (1832-1906) var dansk forfatter og skrev fortællinger til både voksne, unge og børn. Hun debuterede med "En moders fortællinger" fra 1866 under pseudonymet Eva og skrev desuden en række små fortællinger til "Børnevennen" under samme navn.
Foruden de mange skønlitterære udgivelser skrev Tuxen en række vejledende skrifter til unge kvinder om, hvordan man bedst begik sig i livet. Herunder kan nævnes "Til bruden fra en sølvbrud", "Til moderen fra en bedstemoder" og "Til den unge tjenestepige".
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2020-10-09
ISBN: 9788726450507
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis