Provlyssna
Døden kommer med posten - Agatha Christie

Døden kommer med posten

Døden kommer med posten

4 62 5 Författare: Agatha Christie Uppläsare: Hanne Nielsen
Ljudbok.
E-bok.
Døden kommer med lydløse skridt …

Søskendeparret Jerry og Joanna Burton har slået sig ned i den fredelige landsby Lymstock, så Jerry kan komme sig efter et dramatisk flystyrt.
Det første anonyme brev bliver leveret til dem, mens de sidder ved morgenbordet – et brev, der er stemplet lokalt, og som med bogstaver klippet ud af en avis retter en anonym beskyldning mod de to om at være et elskende par og slet ikke søskende.

Snart viser det sig, at mange flere i landsbyen har modtaget lignende ondsindede breve. Brevenes beskyldninger får katastrofale og dødelige følger, og politiet sætter alt ind i jagten på den anonyme brevskriver, men dødsfaldene griber om sig.

Miss Marple må atter en gang kaste sig ud i mysteriets løsning.

Rosenkilde & Bahnhof udgiver Agatha Christies romaner. Bøgerne er sprogligt reviderede.

Agatha Christie (Lady Mallowan, født Agatha Mary Clarissa Miller) (1890-1976), britisk kriminalforfatter. En af de til alle tider mest elskede forfattere inden for denne klassiske genre. Hun skrev omkring 80 kriminalromaner og er – især med disse værker – oversat til alverdens sprog. Hendes figurer Hercule Poirot og Miss Marple står helt centralt i den britiske kriminaltradition. Derudover skrev Agatha Christie både noveller og skuespil samt – hvad der måske vil være en overraskelse for flere – seks kærlighedsromaner under pseudonymet Mary Westmacott. Hendes kriminallystspil The Mousetrap er det længst løbende teaterstykke i historien.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Poul Ib Liebe

Mer info om ljudboken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2013-11-20
Längd: 6T 16min
ISBN: 9788771283808

Mer info om e-boken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2013-12-07
ISBN: 9788771285178
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis