Provlyssna
Dukkebarn - Mo Hayder

Dukkebarn

Dukkebarn

3.98 42 5 Författare: Mo Hayder Inläsare: Louise Davidsen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Patienterne på den lukkede afdeling på Beechway Sikringsanstalt i Bristol er letpåvirkelige. En hallucination kan sprede sig som et virus. Da uforklarlige strømafbrydelser fører til en række skrækindjagende hændelser, breder frygten sig fra patienterne til personalet. Midt i det stigende hysteri prøver oversygeplejersken AJ desperat at beskytte sine patienter. Mod det usynlige. Mod det, der kommer lige efter, strømmen er gået.

Politikommissær Jack Caffery leder efter liget af en forsvunden ung kvinde. Han ved kun alt for godt, hvordan det føles ikke at kunne finde liget af en, man elsker. Da AJ opsøger ham for at få hjælp til at efterforske problemerne på Beechway, bliver de begge tvunget til at konfrontere en bitter sandhed. Og inden længe får de ren ondskab at føle …

DUKKEBARN er fjerde selvstændige bind i serien om politikommisær Jack Caffery. Læs også RITUALER, HUD og VÆK.

Mo Hayder, vinder af Edgar Allan Poe-prisen og international bestsellerforfatter, leverer med DUKKEBARN endnu en gang en ulideligt spændende thriller.

"Skrækindjagende."
- Karin Slaughter

"Mo Hayders barske krimier er noget af det bedste, man kan få."
- Elsebeth Egholm
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Michael Krefeld

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2014-11-14
Längd: 11T 24M
ISBN: 9788711452127

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2014-09-23
ISBN: 9788711334423
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt