Provlyssna
Sommeren på Carlsholm - Vibeke Bruun Arildsen

Sommeren på Carlsholm

Sommeren på Carlsholm

3 8 5 Författare: Vibeke Bruun Arildsen Uppläsare: Marie Nørgaard
Ljudbok.
E-bok.
Fem unge - tre piger og to drenge. En sommer.

Den 16-årige husmandsdatter, Nethe, får plads i køkkenet på godset Carlsholm. Her bor den jævnaldrende Luise, datter af huset, samt Hansine, der er vokset op på børnehjem, men nu har fået plads i køkkenet ligesom Nethe. Der er langt fra Nethe og Hansines travle køkken til Luises fornemme verden - eller er der? Luise og Hansine forelsker sig begge i skyttens søn Peter, mens Nethe begynder at mærke noget helt nyt i forholdet til barndomsvennen Ib. Men kærligheden får konsekvenser, og snart må de alle træffe svære valg for fremtiden.

Sommeren på Carlsholm er en historisk roman om kærlighed og vilde hjerter - og om balancen mellem at passe på andre og passe på sig selv. Handlingen er sat omkring år 1900, en tid i Danmark, hvor andelsbevægelsen voksede, stemmeret til alle blev debatteret, og uddannelse var noget, man som regel kun kunne drømme om, hvis man var pige.
Språk: Danska Kategori: Unga vuxna Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-06-10
Längd: 5T 33min
ISBN: 9788711664995

Mer info om e-boken:

Förlag: Turbine Forlaget
Utgiven: 2014-06-26
ISBN: 9788771418651
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis