Provlyssna
Frede og Frederik - Hovedgevinst for to - Jürgen Banscherus

Frede og Frederik - Hovedgevinst for to

Frede og Frederik - Hovedgevinst for to

3,8 5 5 Författare: Jürgen Banscherus Uppläsare: Githa Lehrmann
Ljudbok.
Frederik og hans far, Frede, er et rigtigt godt team sammen med katten Kong Frederik! Selv om de kun er de tre, går det hele som smurt - i hvert fald for det meste ...

Frederik laver mad hvert anden dag. Hans gryderetter er så lækre, at far Frede nemt kan spise tre portioner.

Og da Kong Frederik siger god for en ny gryderet, som Frederik selv har fundet på, tør han godt være med i en konkurrende, hvor man kan vinde en hel uge for to på et luksushotel.

Men da Frede og Frederik så stiller deres gamle folkevogn ved siden af de smarte og meget dyre biler på hotellets parkeringsplads, føler de sig først ikke rigtig godt tilpas ved det hele.

Men det varer heldigvis ikke længe, før vore to helte befinder sig som fisk i vandet ...

ANMEDELSE
"Det er lykkedes Jürgen Banscherus’ på fineste vis at formidle livet i en familie med kun én forælder fordomsfrit og humorfuldt, uden at gå på kompromis hverken med følsomhed eller hjertelighed. " - Sabine Saner, Det Schweiziske Institut for Medier for Børn og Unge

En skæg historie uden den store dramatik, men med en hyggelig skildring af et varmt forhold mellem en almindelig far og hans (lidt) ualmindelige søn. Lasse Anderson, Bibliotekernes lektør.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2014-08-21
Längd: 48min
ISBN: 9788711324684
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis