Provlyssna
Glaslegemer - Erik Axl Sund

Glaslegemer

Glaslegemer

3.2 41 5 Författare: Erik Axl Sund Inläsare: Martin Johs. Møller
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
En bølge af selvmord skyller over Sverige. Rundt om i landet tager unge mennesker livet af sig selv på de mest makabre måder. Fælles for dem er, at de er store fans af enmandsbandet Hunger og i selve dødsøjeblikket lyttede til bandets musik, optaget på gamle kassettebånd. Hunger lever sit eget liv et eller andet sted i samfundets periferi og tilbringer dagene med at arrangere hemmelige koncerter og komponere de unges dødsmusik på bestilling. Vanja på 16 år har også bestilt et bånd fra Hunger. Hun føler sig ensom, misforstået, skærer i sig selv og er generelt bare træt af det hele.

Kriminalkommisær Jens Hurtig efterforsker de usædvanligt brutale og sørgelige selvmord. Hvad er sammenhængen, hvorfor og hvem er denne Hunger? Samtidig bliver der begået nogle mord på velrespekterede ældre mænd, som umiddelbart ikke bliver sat i forbindelse med Hunger, men i takt med at sagen oprulles, viser der sig at være en sammenhæng, og at Jens Hurtig pludselig er lige lovlig tæt på begivenhederne.

GLASLEGEMER handler om et ekstremt undergrundsmiljø, om hvad høje ambitioner og drømme om gennembrud kan gøre ved mennesker - uanset om det er musikeren, kunstneren eller forfatteren.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Anders Juel Michelsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-03-09
Längd: 10T 57M
ISBN: 9788711459096

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-03-09
ISBN: 9788711457115
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt