Provlyssna
Fucking jøde! - Martin Krasnik

Fucking jøde!

Fucking jøde!

4,09 93 5 Författare: Martin Krasnik Uppläsare: Morten Rønnelund
Ljudbok.
E-bok.
Martin Krasnik er elsket og hadet, frygtet og beundret. Som tidens mest markante journalist og studievært deler han vandene. "Fucking jøde!" er efterhånden en lige så typisk kommentar i hans mailboks som "fedt, Martin!"

I denne bog fortæller han om sit arbejde som vært på Deadline og om at være en offentlig kendt person. Han har altid sagt, at der ikke findes antisemitisme i Danmark, men debatten om Mellemøsten og Martin Krasniks baggrund viste det modsatte.

Han fortæller om sin indre og ydre kalot. Om opvæksten som rødhåret brilleabe i den jødiske "ghetto" i København. Om sit forhold til Israel. Om bedsteforældrene, der mødtes og blev gift i koncentrationslejren.

Martin Krasnik er kendt for at påpege modsætninger hos andre. Men hvad med hans egne? En benhård ateist, der forsvarer retten til omskæring? En genert ballademager, der elsker opmærksomhed? Hvordan hænger det sammen?

ANMELDERNE SKREV
"Krasnik har skrevet en medrivende og selvfølgelig uafklaret bog om det svære spørgsmål om at være jøde. Den kan varmt anbefales."
- 4 stjerner, Bent Blüdnikow, Berlingske

"Man møder et menneske og i tilgift noget så sjældent som en tv-journalist med selvrefleksion. Man er i godt og ikke bare begavet, men klogt selskab."
- Jyllands-Posten

"Martin Krasnik bevæger sig ud i krydsfeltet mellem biografi og debatbog. Det er både underholdende og tankevækkende."
- 4 hjerter, Politiken
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-03-09
Längd: 7T 55min
ISBN: 9788711442401

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Bianco Luno
Utgiven: 2014-11-07
ISBN: 9788771593617
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis