Edderkopperne og de larmende gulerødder på gul stue - Ulrik T. Skafte

Edderkopperne og de larmende gulerødder på gul stue

Edderkopperne og de larmende gulerødder på gul stue

3,79 19 5 Författare: Ulrik T. Skafte
E-bok.
Larm og støj på Gul Stue

Inde på Gul Stue i børnehaven bor Peter og Petra Edderkop. De har lavet sig et fint spindelvæv oppe i hjørnet, så de kan holde øje med det hele. Men hvad er nu det for en larm? Børnene råber og skriger og kaster med bolde. De synger og hopper og tømmer kasser med klodser.

Peter og Petra ved slet ikke, hvad de skal stille op. På et tidspunkt larmer det så meget på Gul Stue, at Peter og Petra overvejer at flytte. Men så bliver der pludselig stille .

En munter billedbog med flapper, der handler om at hygge sig i børnehaven, og om at det kan være meget rart for alle, at der somme tider bliver skruet ned for larmen!

Bogen er skrevet af Ulrik T. Skafte, der står bag en lang række informative børnebøger om forskellige emner, blandt andet En syg historie om en rask dreng, Frederik Falderik og Først skal jeg til højre, så skal jeg til venstre.
Jesper-Tom Petersen har lavet de sjove illustrationer, der understreger bogens pointe.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Turbine Forlaget
Utgiven: 2015-03-17
ISBN: 9788771419573
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis