Provlyssna
Alter ego - Poul Erik Larsson

Alter ego

Alter ego

4,06 1645 5 Författare: Poul Erik Larsson Inläsare: Michael Brostrup
Ljudbok.
E-bok.
Søren Pilzer er en mand, der på overfladen er respekteret af alle. Han er direktør i et stort firma, har de rigtige venner og en sød kone. Men han har en mørk side.

Det hele begynder en dag i 1997, hvor han i affekt slår en ung prostitueret pige og hendes kæreste ihjel. Han formår at skjule forbrydelsen så effektivt, at politiet aldrig er i nærheden af at komme på sporet af ham.
I løbet af de næste femten år begår han en række overgreb, alle rettet mod
kvinder.

Først da hans kone Marianne opdager en aflåst kasse gemt grundigt af vejen oppe på deres loft, begynder lavinen at rulle. Marianne beder sin bror om hjælp til at åbne den mystiske kasse, der dog viser sig at være tom. Få dage senere bliver broren fundet knivdræbt på sin altan. Drabschef Marcus Falck og hans stab af dygtige efterforskere får nok at se til. For udover drabet på Mariannes bror skal politiet også opklare en række overfald på hjemløse mænd, der har slået sig ned i Nordsjælland.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Marcus Falck : 3 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2015-03-07
Längd: 9T 28min
ISBN: 9788771627145

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Mellemgaard
Utgiven: 2013-07-12
ISBN: 9788793076228
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis