Provlyssna
Kulde - Yrsa Sigurðardóttir

Kulde

Kulde

3.93 135 5 Författare: Yrsa Sigurðardóttir Inläsare: Tina Kruse Andersen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Ódinn bliver sat til at undersøge mistanken om overgreb mod børn på Krokur, en behandlingsinstitution for drenge, der fandt sted i 1970’erne. Undersøgelserne afdækker et umenneskeligt regime på institutionen, og to teenagedrenge døde under brutale omstændigheder.

Efter ekskonens Láras død har Ódinn haft ansvaret for deres datter Rún. Det ligger ham meget på sinde at udfylde sin rolle som far, og som opklaringen af de to dødsfald udvikler sig, og ikke mindst afdækningen af de grusomme begivenheder på Krokur, bliver hans eget liv voldsomt påvirket.

Ódinn indser gradvis, at ekskonens død slet ikke var en ulykke, som man hidtil har troet. Men mens han desperat forsøger at finde svar på sine spørgsmål om hendes død, tager ondskaben omkring ham til med lynets hast.

Yrsa Sigurdardottir er Islands ubestridte krimidronning. På dansk findes også Jeg skal huske dig, Isblå spor og Den der graver en grav.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Nanna Kalkar

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-05-08
Längd: 12T 4M
ISBN: 9788711462607

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-04-24
ISBN: 9788711452714
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt