Provlyssna
Jeg hedder ikke Miriam - Majgull Axelsson

Jeg hedder ikke Miriam

Jeg hedder ikke Miriam

4,4 114 5 Författare: Majgull Axelsson Inläsare: Elsebeth Holtze Madsen
Ljudbok.
E-bok.
Miriam er født som roma og med et andet navn. Og sammen med tusindvis af andre romaer bliver hun af nazisterne sendt til Auschwitz. Men under en transport mellem Auschwitz og en anden koncentrationslejr, Ravensbrück, skifter hun tøj og identitet med en død jødisk kvinde og bliver til Miriam. Og som Miriam kommer hun med de hvide busser til efterkrigstidens Sverige, hvor romaer også var uønskede. Så for at overleve fastholder hun sin jødiske identitet og får en tilværelse som hjemmegående husmor i en mindre provinsby. Men under den perfekte overflade gemmer der sig minder om ufattelige rædsler og hemmeligheder, som det bliver stadig vanskeligere at undertrykke.

‘Jeg hedder ikke Miriam’ er en stærk og dybt bevægende roman om rædsel, skam og det at stå udenfor. Om Europas og mindretallenes smertefulde historie. Romanen udkom i Sverige i 2014, blev meget omdiskuteret og har solgt mere end 50.000 eksemplarer.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Ninna Brenøe

Mer info om ljudboken:

Förlag: Klim
Utgiven: 2015-09-08
Längd: 16T 27min
ISBN: 9788771297508

Mer info om e-boken:

Förlag: Klim
Utgiven: 2015-05-26
ISBN: 9788771297065
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis