Provlyssna
Den du ikke ser - Mari Jungstedt

Den du ikke ser

Den du ikke ser

3,95 1286 5 Författare: Mari Jungstedt Inläsare: Torsten Adler
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det er forsommer på Gotland, og turisternes indtog står for døren. I et forladt sommerhusområde holder Helena Hillerström den årlige sammenkomst for vennerne. Men den festlige stemning holder ikke aftenen ud. Jalousien får tag i Helenas kæreste, og det ender med et voldsomt opgør. Dagen derpå løber Helena en tur med sin hund på stranden for at ryste gårsdagen af sig. Her møder hun sin morder i morgendisen.

Da endnu et skamferet kvindelig dukker op, indser kriminalkommissær Anders Knutas fra det lokale politi, at én og samme morder er på spil. En morder, som vil dræbe igen. Med medierne i spidsen lægger det samlede Sverige et ubønhørligt pres på øens lille politikorps. Men også den unge, rodløse tv-journalist Johan Berg, som er kommet til Gotland for at dække midsommermordene, leder efter spor, der forbinder de to kvinders skæbne. Efter det, man ikke umiddelbart ser. Eller den.

Den du ikke se er Mari Jungstedts første kriminalroman i serien om Anders Knutas og hans stab. Krimiseriens store succes i Sverige har indtil videre ført til udgivelse i en række andre lande, blandt andre Tyskland, England og USA.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Gotland-serien: 1 Översättare: Ellen Boen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2009-03-13
Längd: 8T 49M
ISBN: 9788771089554

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2007-02-22
ISBN: 9788771081206
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis