Provlyssna
Cherub 3 - Arizona Max - Robert Muchamore

Cherub 3 - Arizona Max

Cherub 3 - Arizona Max

4,77 84 5 Författare: Robert Muchamore Uppläsare: Niels Borup
Ljudbok.
E-bok.
Tredje bind i den populære agentserie, Cherub.

I agentorganisationen Cherub trænes børn og unge under 17 år til at blive agenter og til at infiltrere forbryderorganisationer. For ingen mistænker jo børn for at udgøre en reel fare. På overfladen ligner de unge almindelige teenagere, men hver eneste af dem er håndplukket til Cherub og for deres egen sikkerhed må ingen udenfor kende til Cherub-programmets eksistens.

Vores hovedperson James sendes ud på en mission der klassificeres HØJRISIKO. FBI har til opgave at opspore og uskadeliggøre den internationale våbenhandler Jane Oxford, der orkestrerer tyverier af high-tech udstyr fra det amerikanske militær. En måde at skaffe adgang til hende på er gennem hendes søn, Curtis, der efter at være stukket af fra en militærkostskole og med et par mord på samvittigheden afsoner sin straf i en specialbygget afdeling for unge kriminelle i det topsikrede Arizona Max Security Prison. Her sættes James ind for at blive venner med Curtis og arrangere en flugt sammen med ham. FBI er nemlig ikke i tvivl om at Curtis vil opsøge sin mor, hvis det lykkes ham at flygte.
Språk: Danska Kategori: Barn Serie: Cherub: 3 Översättare: Thomas Munkholt

Mer info om ljudboken:

Förlag: Phabel
Utgiven: 2012-04-27
Längd: 7T 5min
ISBN: 9788771371703

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress Jr.
Utgiven: 2011-09-05
ISBN: 9788771086430
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis