Provlyssna
Dobbeltliv - S.J. Watson

Dobbeltliv

Dobbeltliv

3.54 134 5 Författare: S.J. Watson Inläsare: Tina Kruse Andersen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Ny psykologisk thriller fra bestsellerforfatteren til FØR JEG LUKKER ØJNENE.

Da Julia får den chokerende besked, at hendes søster Kate er fundet myrdet i Paris, sætter hun sig for på egen hånd at undersøge sagen, som hurtigt henlægges på grund af manglende spor. Fra Kates bofælle Sophie modtager hun blandt Kates ejendele en lille sort notesbog med passwords og log-ins til diverse datingsider. Tilsyneladende har Kate haft talrige frække dates med mænd, hun har mødt på nettet. Julia opretter sin egen profil for at lede efter mulige mistænkte, som kan have haft kontakt med søsteren. Inden længe bliver Julia selv kontaktet af den indsmigrende Lukas, og hun falder for hans charme og takker ja til at mødes. Men hvem er manden egentlig? Hvilket farligt spil indlader hun sig på?

DOBBELTLIV er en psykologisk thriller om de farer, som lurer på internettet, hvor ikke alle er den, de udgiver sig for at være. Det er en roman om hemmeligheder, fortidens synder, men det er også en roman om et ægteskab i krise.

ANMELDERNE SKREV
"S.J. Watson former en perlerække af situationer, der vil få det til at løbe koldt ned ad ryggen på dig"
- 4 stjerner, ALT for damerne
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Michael Krefeld

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-06-08
Längd: 12T 57M
ISBN: 9788711466278

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-05-28
ISBN: 9788711456392
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt