Provlyssna
Hun - Henry Rider Haggard

Hun

Hun

3,67 6 5 Författare: Henry Rider Haggard Inläsare: Thomas Leth-Rasmussen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Ny oversættelse. Hun udkom første gang i 1886-1887 som føljetonroman i en engelsk avis. Siden er der solgt over 83 millioner eksemplarer af denne enestående og medrivende klassiker på 44 forskellige sprog, og den er dermed en af de mest solgte bøger nogensinde.

Jeg-fortælleren Horace Holly og hans protegé Leo Vincey rejser til et glemt kongedømme i det mørke og mystiske Afrika. Her støder de på en primitiv stamme, hvis leder er den hvide dronning Ayesha, der regerer som den almægtige ”Hun” eller ”Hun-som-skal-adlydes”. En guddommeligt smuk kvinde, der fortryller og forvandler de to engelske tilrejsende for altid og vender op og ned på deres rationelle, videnskabeligt funderede verdensopfattelse. Ayesha er nemlig ikke helt almindelig, hun har levet i flere tusinde år, og hun har et ganske særligt forhold til naturens kræfter.

Den engelske forfatter Sir Henry Rider Haggard (1856-1925) skrev især rejse- og eventyrromaner, der udspandt sig eksotiske steder, særligt i Afrika. Han grundlagde tabte verdner-genren og har dannet skole for utallige forfattere. Der står til stadighed stor respekt om hans romaner, herunder også den vidtberømte klassiker Kong Salomons miner.
Språk: Danska Kategori: Klassiker Översättare: Christiane Rohde

Mer info om ljudboken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2015-08-26
Längd: 8T 36min
ISBN: 9788771747522

Mer info om e-boken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2014-12-16
ISBN: 9788771286557
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis