Provlyssna
Sonjas sidste vilje - Åsa Hellberg

Sonjas sidste vilje

Sonjas sidste vilje

3,85 481 5 Författare: Åsa Hellberg Uppläsare: Mikkel Hansen
Ljudbok.
E-bok.
Om et venskab der overskrider alle grænser

Da Sonja Gustavsson falder om og dør på stedet lige uden for et indkøbscenter, efterlader hun sine tre bedste veninder i sorg og overraskelse. Susanne, Maggan og Rebecka har alle svært ved at forstå, at deres elskede Sonja er væk, men det viser sig hurtigt, at det bliver begyndelsen på, at deres liv forandres fuldstændigt. Sonja var nemlig begyndt at synes, at hendes veninder var groet fast, og efter sin død, vil hun hjælpe dem med at leve livet mere fuldt ud. Sonja døde med en plan. Og et meget specielt testamente.

Sonjas sidste vilje er en rigtig pageturner med stærke kvinder i hoved-rollerne. Tre almindelige, midaldrende kvinder rykkes op med rode og tvinges til at begynde forfra under meget ualmindelige omstændigheder. Læseren følger dem åndeløst igennem hede kærligheds-affærer i Paris, trættende eksmænd i Stockholm og skønne børne-børn i Östersund. En dejlig roman, der byder på både tårer og latter og venindekærlighed, der rækker ind i livet fra den anden side af det.

Om grænseløs kærlighed mellem voksne veninder
Språk: Danska Kategori: Romaner Serie: Sonja: 1 Översättare: Liv Camilla Skjødt

Mer info om ljudboken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2015-09-16
Längd: 8T 38min
ISBN: 9788771749991

Mer info om e-boken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2014-03-24
ISBN: 9788771285703
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis