21 Recensioner
2.95
Serie
Del 4 av 24
Språk
Finska
Kategori
Erotiskt
Längd
52min

4. joulukuuta: Kuusenoksa – eroottinen joulukalenteri

Författare: Elise Storm Uppläsare: Marja-Liisa Kumpulainen Ljudbok och E-bok

"Hän unohti, että he olivat vain pienen matkan päässä suositulta vaellusreitiltä, ja suuteli Annaa nälkäisesti. Anna veti omat housunsa alas, kääntyi ja nojautui eteenpäin, tarttui molemmin käsin puunrunkoon."

Fred ja Anna ovat olleet yhdessä 13 vuotta. Heidän viisikymppisensä lähestyvät, ja heidän suhteensa on hyvä, mutta kumpikin kaipaa jotain; heiltä ovat kadonneet kipinä ja mielikuvitus. Eräänä lauantaina joulukuun alussa heidän vaeltaessaan Sörmlandsleden-reittiä lumen peittämien kuusten keskellä Fred saa ajatuksen, joka sytyttää uuden vaiheen heidän suhteeseensa. Erään varsin erityisen joulukalenterin myötä he alkavat tutkailla uutta dynamiikkaa, joka osoittautuu tuoksi puuttuneeksi palaseksi.

Elise Storm on salanimi kirjailijalle, joka novellien kirjoittamisen lisäksi lähtee eroottisiin seikkailuihin etsiessään rakkautta rajojen ulkopuolelta. Aineksinaan BDSM, flirtti ja kaikenlainen kinky seksi hän täyttää novellinsa nautinnolla. Aina pilke silmäkulmassa ja avoimin mielin elämän tarjoamia kiehtovia kohtaamisia kohtaan.
Novelleillaan "Kuusenoksa" ja "Lucia-tervehdys" hän haluaa osoittaa, kuinka mielikuvituksen ja varsin tuhman joulukalenterin avulla kylmästä joulukuusta voi tulla todella kuuma kuukausi.

© 2021 Lust (Ljudbok) ISBN: 9788726709193 © 2021 Lust (E-bok) ISBN: 9788726708844 Översättare: Jaana Palanterä