Provlyssna
Kaos - Poul Erik Larsson

Kaos

Kaos

4,02 1606 5 Författare: Poul Erik Larsson Uppläsare: Michael Brostrup
Ljudbok.
E-bok.
Birgitte Munk Sørensen var et kendt og frygtet navn i medicinalindustrien, og nu er hun død. Myrdet. En landskendt golfspiller mistænkes, men går fri under kontroversielle omstændigheder. En ældre mand forsvinder sporløst under opklaringsarbejdet. Og i en container findes de jordiske rester af et brutalt likvideret torturoffer.

Marcus Falck, leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet, har hænderne fulde, og det hjælper bestemt ikke på det hele, at forholdet til kæresten og kollegaen, retsmediciner Lonnie Peitersen, er begyndt at knage. Bedre bliver det ikke, da colombianske narkogangstere gør deres entre. Den hensynsløse Scarface har et personligt opgør i Nordsjælland. Han har ikke den store respekt for det danske politis evne til at standse ham, og det værste er, at han måske har ret.

Kaos er indlæst af Michael Brostrup i 2015
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Marcus Falck : 5 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2015-10-29
Längd: 10T 8min
ISBN: 9788771628944

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Mellemgaard
Utgiven: 2015-06-07
ISBN: 9788793366169
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis