Provlyssna
Pahan postia - Stuart MacBride

Pahan postia

Pahan postia

3.53 119 5 Författare: Stuart MacBride Inläsare: Krista Putkonen-Örn
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Pahan postia

Mediat ovat antaneet hänelle nimen ”Syntymäpäiväsankari”. Hän on siepannut tyttöjä vuosien ajan, aina 13-vuotissyntymäpäivän kynnyksellä. Hän lähettää tytön perheelle aina syntymäpäiväkortin, josta käy ilmi kuinka hän hitaasti kiduttaa tytön kuoliaaksi.Rikostarkastaja Ash Hendersonin Rebecca-tytär katosi viisi vuotta sitten. Vuosi katoamisen jälkeen tuli ensimmäinen kortti – polaroidkuva tuoliin sidotusta tytöstä. Sen jälkeen on tullut joka vuosi uusi, toinen toistaan pahempi kortti.Mutta Ash ei ole koskaan kertonut kenellekään syntymäpäiväkorteista. Sillä jos totuus tulisi julki, hänet siirrettäisiin pois rikostutkinnasta, ja silloin hän ei voisi pitää huolta siitä, että Rebeccan murhaaja saa ansionsa mukaan…

---

Stuart MacBride on syntynyt Skotlannissa, Glasgowin lähellä Dumbartonissa. Hän on voittanut kirjoillaan useita palkintoja, muun muassa CWA The Dagger Library -palkinnon vuonna 2007 ja ITV3 Chrime Thriller Awardin Best Breakthrough Author -palkinnon vuonna 2008. Tämä on ensimmäinen kirja rikostarkastaja Ash Hendersonista.
Språk: Finska Kategori: Spänningsromaner Serie: Ash Henderson: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside/HarperCollins Nordic
Utgiven: 2016-05-12
Längd: 17T 17M
ISBN: 9789176331415

Mer info om e-boken:

Förlag: HarperCollins Nordic
Utgiven: 2015-11-01
ISBN: 9789150754247
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt