Muisto sinusta - Brenda Novak

Muisto sinusta

Muisto sinusta

4.38 34 5 Författare: Brenda Novak
Finns som e-bok.
Muisto sinusta

Hänen nimensä on Cheyenne, mutta kuka hän oikeastaan on?

Cheyennen varhaisimmissa muistoissa hänen seurassaan on hymyilevä vaalea nainen, joka pyörittää häntä käsivarsillaan. Hän tietää pikkutyttönä rakastaneensa tuota vaaleaa naista, mutta hänellä ei ole aavistustakaan siitä, kuka nainen oli. Cheyenne on usein pyytänyt selitystä, mutta ihmiset, jotka voisivat auttaa, eivät puhu. Hänestä tuntuu, että kaikki ei täsmää, ja nyt kun hänen äitinsä on kuolemaisillaan, voi olla jo liian myöhäistä yrittää selvittää totuutta. Samanaikaisesti yksityisetsivä saapuu kaupunkiin.

Elämä mutkistuu entisestään Cheyennen parhaan ystävän ihastuessa mieheen, jota Cheyenne on salaa rakastanut vuosia. Antaakseen mahdollisuuden näiden kahden rakkaudelle hän päättää väistyä sivuun ja päätyy suoraan Dylan Amosin syliin. Dylan on pahamaineisten Amosin veljesten vanhin ja vaarallisin. Sellaisia miehiä Cheyenne on vannonut välttelevänsä. Dylanissa saattaa olla enemmän kuin hän on ymmärtänytkään. Ehkä olisi vielä isompi virhe päästää tämä menemään…
Språk: Finska Kategori: Romance Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2015-12-01
ISBN: 9789150754148
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt