Provlyssna
Et nødvendigt offer - Finn Halfdan

Et nødvendigt offer

Et nødvendigt offer

4,28 402 5 Författare: Finn Halfdan Inläsare: Niels Vedersø
Ljudbok.
E-bok.
Da journalisten Elliot Boye begynder at grave i en gammel sag, hvor dansk politi anholdt to flyttemænd i den tro, at de var terrorister, opdager han, at han bliver overvåget døgnet rundt. Elliot, hvis tilværelse er endt i en blindgyde, beslutter sig for at sætte sine egne modtræk ind, og snart bliver han viklet ind i et livsfarligt spil, der gør ham til den jagede i jagten på sandheden. Men Elliot Boye nægter at stoppe, for sagen ripper op i noget, der bristede dybt i ham for længe siden.

Et nødvendigt offer er en spændingsroman om sandhedens pris i en tid, hvor truslen om terror hænger over den frie verden. Historien har rod i virkelige begivenheder på dansk grund.

Finn Halfdan f. 1967, er journalist på TV AVISEN. Han har været kriminalreporter på Kriminalmagasinet og Krimizonen på DR samt Efterlyst på TV3.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2015-05-07
Längd: 11T 29min
ISBN: 9788771597592

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2015-05-07
ISBN: 9788771594072
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis