Provlyssna
Heksens forbandelse - Line Kyed Knudsen

Heksens forbandelse

Heksens forbandelse

4,27 26 5 Författare: Line Kyed Knudsen Uppläsare: Emil Bodenhoff-Larsen
Ljudbok.
E-bok.
En nervepirrende, superspændende gyser for de 10-14-årige.

Frederiks kusine, Liv, ligger i koma efter en ulykke på familiens ødegård i Sverige. Da Frederik og hans familie tager på weekend deroppe, sker der mærkelige ting, og hans lillesøster Luna opfører sig underligt. Frederik begynder at tvivle på, om det med Liv virkelig var en ulykke. Allerede første nat i ødegården går det galt…

Huset er stille. En ugle tuder, og bladene rasler udenfor. Jeg kigger ned på Luna, der ligger i barnesengen i den anden ende af værelset. Jeg kan høre hendes åndedræt og lægger mig ned på ryggen. Lukker øjnene og prøver at slappe af i kroppen. Jeg ligger helt stille i overkøjen. Men så stivner jeg. Det føles pludselig, som om to fødder trykkes op mod min lænd. Ganske langsomt mærker jeg lamellerne under madrassen mod min ryg. Et par sekunder er jeg forstenet, så famler jeg efter lampen på væggen, tænder lyset og ruller rundt på maven i et hurtigt ryk og kigger ned i underkøjen. Den er tom.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2016-07-27
Längd: 3T 9min
ISBN: 9788711701973

Mer info om e-boken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2015-11-27
ISBN: 9788711478646
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis