Provlyssna
Glasmagerne - Daphne du Maurier

Glasmagerne

Glasmagerne

4 11 5 Författare: Daphne du Maurier Uppläsare: Karsten Lagermann
Ljudbok.
E-bok.
Vi er i Frankrig i midten af det dramatiske syttenhundredetal. I et familiedynasti bestående af glasmagere. Revolution, opstande og omvæltninger er hverdagskost. Gennem et århundrede følger vi den kaotiske og farverige fortælling, som på en gang handler om familiens

historie og om Frankrigs revolutionshistorie. Et århundrede, hvor alting kunne ske, og hvor næsten alting skete ...

"Glasmagerne" er en af Daphne du Mauriers mest enestående romaner. I den vises til fulde hendes eminente fortælleevne og unikke evne til at spinde læseren ind i historiens univers.

Daphne du Maurier (1907-1989) var en engelsk forfatter. Hun blev født ind i en kreativ familie, hvor forældrene var skuespillere, onklen redaktør og bedstefaderen forfatter. Den kreative miljø opfostrede du Maurier, der senere selv blev forfatter. Hun skrev 29 romaner og noveller, der spænder fra gotiske fortællinger, biografier, historisk fiktion til skuespil og science fiction. Som et af 1900-tallets mest betydningsfulde arvtagere til den gotiske litteratur er du Maurier især kendt for romanen "Rebecca" fra 1938 og novellen "Fuglene" fra 1952, der begge er filmatiseret af Alfred Hitchcock. I England sammenlignes hun med Karen Blixens gotiske fortællinger, der ligesom du Maurier kredser om det romantiske 1800-tal.
Språk: Danska Kategori: Historia Översättare: Sonja Rindom

Mer info om ljudboken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2016-10-31
Längd: 10T 46min
ISBN: 9788711689318

Mer info om e-boken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2015-07-31
ISBN: 9788771744378
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis