Provlyssna
Stryknin og whisky - Maria Lang

Stryknin og whisky

Stryknin og whisky

3,7 27 5 Författare: Maria Lang Inläsare: Lars Thiesgaard
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Kriminalkommissær Christer Wijk kommer modstræbende til at deltage i en kvindekongres, fordi han er blevet tilkaldt af sin kæreste, operasangerinde Camilla Martin. Hun deltager sammen med 49 andre kvinder på kongressen på en idyllisk svensk herregård. Camilla er oprevet, fordi hun om morgenen har fundet en af de øvrige deltagere død på værelset. Om natten havde Camilla hørt et skrig og en dør tæt på hendes egen blive lukket i.
En tilstedeværende kvindelig læge har haft den afdøde som patient og tilskriver dødsfaldet den unge kvindes hjertefejl. Christer Wijk er ikke overbevist om, at dødsfaldet er sket naturligt, for hans kæreste har iagttaget mange besynderlige intriger og skænderier blandt de forsamlede og har fortalt ham om det. Christer Wijk begynder at kigge sig omkring og tale med ansatte på herregården, selv om politiet ikke officielt er tilkaldt, og det bestyrker hans mistanke. Men opklaringen er vanskelig, for der er ingen vidner eller beviser, der kan fælde den mistænkte.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Kjeld Elfelt

Mer info om ljudboken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2017-02-28
Längd: 5T 6M
ISBN: 9788711756836

Mer info om e-boken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2015-11-11
ISBN: 9788771745757
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis