Provlyssna
Hun døde ung - Agatha Christie

Hun døde ung

Hun døde ung

4,14 28 5 Författare: Agatha Christie Inläsare: Nan Rostock
Ljudbok.
E-bok.
Rosenkilde & Bahnhof nyudgiver Agathe Christies romaner. Bøgerne er sprogligt reviderede.

Hos fælles bekendte møder miss Marple det unge ægtepar Gwenda og Giles Reed. De er netop kommet til England fra New Zealand og er flyttet ind i et hus i den lille by Dillmouth. Men huset forekommer Gwenda ejendommeligt bekendt.

Under en teaterforestilling får en replik Gwenda til at huske en oplevelse fra hendes barndom: Som toårig overværede hun mordet på sin stedmor. Men hvem er morderen? Og var det virkelig mord?

”Lad fortiden hvile,” siger miss Marple, men det kan Giles og Gwenda ikke, og selvfølgelig får miss Marple ret: Det er farligt at rippe op i fortiden …

Miss Marple må derfor træde til.

Agatha Christie (Lady Mallowan, født Agatha Mary Clarissa Miller) (1890-1976), britisk kriminalforfatter. En af de til alle tider mest elskede forfattere inden for denne klassiske genre. Hun skrev omkring 80 kriminalromaner og er – især med disse værker – oversat til alverdens sprog. Hendes figurer Hercule Poirot og Miss Marple står helt centralt i den britiske kriminaltradition. Derudover skrev Agatha Christie både noveller og skuespil samt – hvad der måske vil være en overraskelse for flere – seks kærlighedsromaner under pseudonymet Mary Westmacott. Hendes kriminallystspil The Mousetrap er det længst løbende teaterstykke i historien.
Språk: Danska Kategori: Deckare Översättare: Poul Ib Liebe

Mer info om ljudboken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2016-06-30
Längd: 6T 41min
ISBN: 9788711677445

Mer info om e-boken:

Förlag: Rosenkilde & Bahnhof
Utgiven: 2013-11-20
ISBN: 9788771285154
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis