Provlyssna
Forført af ilden - Tara Sue Me

Forført af ilden

Forført af ilden

3.94 181 5 Författare: Tara Sue Me Inläsare: Tine Rud
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Julie kender spillets regler, men har aldrig turde give efter for sin nysgerrighed efter at underkaste sig en andens totale magt i soveværelset. Ved et tilfældigt møde med Daniel Covington, den forførende Senior VP for Weston Bank, trækkes Julie nu ind i en pirrende ny verden af seksuel oplevelse, hun ikke anede, at hun havde et så desperat behov for.

Daniel er højt respekteret i sit samfund, men han har ikke haft et eksklusivt forhold i over to år. Julies ivrige uskyld fører ham til randen af ekstase og får ham til at genoverveje sine strenge regler om følelser. Efterhånden som deres sydende forbindelse bliver varmere, modnes Daniel til at tage Julie under sin totale kontrol, men det får også den farlige del af legen til at stikke sit grimme hoved frem.

Julie må nu afgøre, om hun stoler nok på Daniel til at overgive sig - eller om hun skal flygte, inden hun bliver brændt.
Språk: Danska Kategori: Erotiskt Översättare: Lisbeth Kjær Johansen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-01-25
Längd: 6T 14M
ISBN: 9788711579398

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2015-05-08
ISBN: 9788771591583
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt