Provlyssna
Duftende blomst - Barbara Cartland

Duftende blomst

Duftende blomst

4.0 48 5 Författare: Barbara Cartland Inläsare: Anne-Mette Johansen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det var efterhånden gået op for den forældreløse Azelea, at hendes onkel og tante, der havde taget hende til sig, ikke betragtede hende som andet end en billig arbejdskraft, de kunne behandle efter forgodtbefindende. Og da hun forelskede sig i Lord Sheldon, vidste hun kun alt for godt, at hun aldrig kunne blive hans hustru, for hendes onkel havde sagt, at han som hendes formynder aldrig ville give hende tilladelse til at indgå i ægteskab…

Barbara Cartland (1901-2000) var den mest produktive forfatter i det 20. århundrede. I alt blev det til over 650 bøger fra Cartlands romantiske hånd. Hun er oversat til 38 sprog, og med mere end 1 milliard solgte bøger på verdensplan er der ingen tvivl om, at Barbara Cartland er en af verdens største romantikere.

Cartlands bøger foregår i de finere engelske kredse og blandt eksotiske sigøjnere. Kærligheden er lidenskabelig mellem de passionerede helte og smukke heltinder, men gang på gang sættes den på prøve. Dog er sand kærlighed altid stærkest, og der er intet, den ikke kan overvinde.
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Elsebeth Eskestad,Wivi Pelt

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2017-05-01
Längd: 6T 2M
ISBN: 9788711790991

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2015-10-01
ISBN: 9788711477618
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt