Provlyssna
En mørkere himmel - Mari Jungstedt, Ruben Eliassen

En mørkere himmel

En mørkere himmel

3,97 1086 5 Författare: Mari Jungstedt, Ruben Eliassen Inläsare: Torben Sekov
Ljudbok.
E-bok.
Ved daggry en stille morgen lægger en lille fiskerbåd til ved fiskerlejet i Arguineguín på det sydlige Gran Canaria. En af fiskerne får øje på en død kvinde ved Den norske sømandskirke.

Kvinden er skandinavisk og lyshåret, og måden, hun ligger på, får næsten hendes død til at ligne et kunstværk. Den svenske journalist Sara, der arbejder på den skandinaviske avis på øen, og Kristian Wede, som er ansat ved det svensk-norske konsulat i Las Palmas, får nys om sagen og begynder at gå det lokale kanariske politi i bedene. Det er kompliceret. Journalisten og den tidligere politibetjent har hver deres gode grund til at have forladt køligere breddegrader til fordel for en spansk ø. Og det bliver ikke mindre kompliceret, da drabssagen udvikler sig.

En mørkere himmel er den første fortælling i en ny krimiserie, der foregår på De Kanariske Øer. Et ferieparadis med endeløse strande og bagende sol, turistfælder og blinkende neon, frodige bjerge og perlerækker af landsbyer med løfter om sjælefred og helse. Men bag idyllen gemmer sig en mørkere side af ø-livet, som Sara og Kristian ikke havde forudset.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Gran Canaria: 1 Översättare: Kamilla Jørgensen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-02-29
Längd: 10T 54min
ISBN: 9788771800388

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-01-15
ISBN: 9788771379297
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis