Provlyssna
ENSOMmerfugl - Gabriella Ullberg Westin

ENSOMmerfugl

ENSOMmerfugl

3.38 121 5 Författare: Gabriella Ullberg Westin Inläsare: Karin Rørbech
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det er juleaften og et voldsomt snevejr lægger Hudiksvall øde. Ud på eftermiddagen får politiet et opkald.

Henna Pedersen, gift med Sveriges bedste fodboldspiller, er fundet skudt i sit hjem med parrets to små børn som de eneste vidner. Familien er netop vendt tilbage til Sverige efter mange år i Italien.
Den netop hjemvendte politimand Johan Rokka får sagen på sit bord. De eneste spor der er værd at følge op på, er en læderrem som offeret havde om halsen, og et ukendt telefonnummer på hendes mobiltelefon. I et forsøg på at finde ud af mere om offerets liv tager Rokka til Italien. Jo mere han graver i forbrydelsen, des mere sikker er han på, at fodboldspilleren skjuler noget af afgørende betydning, og at han i virkeligheden ikke rigtigt kendte sin kone.

Mens Rokka efterforsker mordet, bliver han trukket ind i en affære med datteren af en barndomsven og da der sker endnu et mord, ved Rokka, at hans job og fortid vil blive flettet ubønhørligt sammen.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Mordene i Hudiksvall: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Storyside/HarperCollins Nordic
Utgiven: 2016-06-03
Längd: 10T 17M
ISBN: 9789176332306

Mer info om e-boken:

Förlag: HarperCollins Nordic
Utgiven: 2016-03-10
ISBN: 9789150787214
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt