Provlyssna
Kirsten Walther - Anne-Sofie Storm Wesche

Kirsten Walther

Kirsten Walther

3,45 298 5 Författare: Anne-Sofie Storm Wesche Inläsare: Judith Rothenborg
Ljudbok.
E-bok.
Dette er historien om den folkekære skuespiller Kirsten Walther – og om kvinden og husmoren Kirsten Wolfsberg, der elskede hjemmelivet langt højere end populariteten og den røde løber.

Kirsten Walthers udødelige roller i Olsen-banden og Huset på Christianshavn stod i kontrast til mennesket bag. Hun er en af de største danske kvindelige komikere nogensinde – men den rapkæftede Yvonne og den frække Karla lå langt fra den stille, næsten selvudslettende Kirsten.

Hun var folkekær, men folkeeje ville hun ikke være. Kirsten Walther. To roller. Ét liv er historien om en forsigtig pige fra en jævn Amager-familie, der fandt vej til plakaten, side om side med de største navne i dansk komiks gyldne generation.

Men modsat alle dem – Kjeld og Dirch, Kaas og Ryg – tog Kirsten Walther fra scenen og lige hjem. Hjem til Palle, lille Ole og et idyllisk liv i Holte, der sluttede brat en vinternat i 1987.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-03-04
Längd: 3T 3min
ISBN: 9788771801415

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2015-10-09
ISBN: 9788771593068
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis