Provlyssna
Historien om det hele - Eske Willerslev, Kristian Leth

Historien om det hele

Historien om det hele

4,22 424 5 Författare: Eske Willerslev, Kristian Leth Inläsare: Torben Sekov
Ljudbok.
E-bok.
Hvad er magi? Hvad er videnskab?

Kunstneren Kristian Leth har gennem de seneste fire år ført løbende samtaler med professoren og DNA-forskeren Eske Willerslev. De har talt om gener, fortiden og menneskets historie. Om eskimoer, aboriginals og indianere. Om ånder, myter og magi. Og sammen har de rejst til Australien.

Ingen af dem påstår at have alle svarene. Eske Willerslev fortæller åbent om alt det, han ikke ved; om sine uforklarlige oplevelser og om viden-skabens begrænsninger som erfaringsmetode. Kristian Leth udforsker videnskabens historiske forhold til det, der ligger udenfor den; han fortæller om vodou i Haiti og ritualer dybt i junglen, om filosofi og religion.

På baggrund af disse dybe og underholdende samtaler har de skrevet bogens syv fortællinger om magi og videnskab. Her får man forfatteren og forskerens ord for, at livet ikke er så sort-hvidt, som nogle påstår.

HISTORIEN OM DET HELE er et generøst og eventyrligt forsvar for åbenhed og et inkluderende verdenssyn, der kan rumme den menneskelige erkendelses tilsyneladende to mest modsatrettede metoder: videnskab og magi.
Språk: Danska Kategori: Religion & Spiritualitet Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-05-17
Längd: 5T 13min
ISBN: 9788771802511

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2016-03-17
ISBN: 9788771599978
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis