Sophia - den glemte dronning - Birgitte Hammer

Sophia - den glemte dronning

Författare: Birgitte Hammer
Inläsare: Pernille Bévort
Format: Ljudbok & E-bok
Prova Storytel

Sophia - den glemte dronning

Författare: Birgitte Hammer
Inläsare: Pernille Bévort
Format: Ljudbok & E-bok
11T 19min
Danska
2
Sophia bliver født som fyrstedatter i 1140 i Minsk. Hun var halvsøster til Knud den 5. Hun bliver i løbet af sit liv flyttet rundt til fem europæiske lande og må hver gang omstille sig til en ny kultur og nyt tale- og skriftsprog. Middelalderens kvinder flytter ikke – de bliver flyttet.

Sophia er tæt på dramatiske begivenheder i Danmarkshistorien. Som f.eks. de tre samtidige danske kongers forsoningsgilde, som ender i drab og brand og efterfølgende er blevet benævnt Blodgildet.
Hvor Knud den 5. bliver dræbt, mens Valdemar havde held til at flygte får Svend pålagt skylden for Blodgildet. Valdemar får samlet en hær og går mod Sven. Sven blev dræbt, og Valdemar blev enekonge i Danmark.

Sophia forsøger forgæves at stedfæste sin halvbrors grav og får efterhånden mistanke til, hvorvidt Svend er den skyldige, således som Valdemar og hans fosterbrødre, Absalon og Esbern Snare, hævder.

Sophia – den glemte dronning er indlæst af Pernille Bévort i 2016 hos AV Forlaget / Swann studio
Mer info om ljudboken:
Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2016-04-15
ISBN: 9788771629828
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2015-06-07
ISBN: 9788793366183
11T 19min
Danska
2
Kategori: Romaner

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis