Hemmelighedernes atelier - Liz Fenwick

Hemmelighedernes atelier

Författare: Liz Fenwick
Inläsare: Maria Stokholm
Format: Ljudbok & E-bok
Prova Storytel

Hemmelighedernes atelier

Författare: Liz Fenwick
Inläsare: Maria Stokholm
Format: Ljudbok & E-bok
9T 45min
Danska
3,67
Da hendes bedstemor, som bor meget ensomt, bliver for gammel og skrøbelig til at leve alene, ?ytter Gabriella Blythe ind i hytten ved vandet, som i årtier har været hendes bedstemors hjem.

Engang en berømt og feteret kunstner nærmer Jaunty sig livets slutning, men hun er voldsomt plaget af begivenheder i sin fortid, især hændelser, der foregik under krigen, som hun var involveret i både i Frankrig og England. Jaunty er begyndt at skrive sin livshistorie, men det er smertefuldt at huske tilbage … og skrivningen går langsomt og tager tid – noget Jaunty ikke har for meget af.

Samtidig strander en fremmed i en storm og søger hjælp hos de to kvinder. Fin har arvet en smuk akvarel af en hytte ved vandet, og dette har ført ham til det smukke Cornwall. Fin begynder at samle på spor af maleriet og dets fortid, og han bliver trukket ind i Gabriellas og Jauntys liv. Langsomt oprulles den sande historie om svigt og bedrag, venskaber og kærlighed – en bemærkelsesværdig historie om identitet og forræderi.
Mer info om ljudboken:
Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2016-04-07
ISBN: 9788771890198
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2015-09-25
ISBN: 9788771161588
9T 45min
Danska
3,67
Kategori: Biografier

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis